AV VEIEN: Bilen som gutten kjørte endte i grøfta. Passasjerene var to voksne og en gutt i slutten av tenåra. Foto: Are Medby / Nordlys
AV VEIEN: Bilen som gutten kjørte endte i grøfta. Passasjerene var to voksne og en gutt i slutten av tenåra. Foto: Are Medby / NordlysVis mer

Gutt (16) mistenkt for promillekjøring med to voksne i baksetet

Bilen kjørte av veien i Storfjord i Troms.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Klokka 05.22 i morges fikk politiet i Troms politidistrikt melding om at en bil hadde kjørt av veien i Storfjord, da de kom til stedet viste det seg at sjåføren var en 16-åring som var påvirket av alkohol.

Nordlys har snakket med kvinnen som ringte 113 da hun så hva som hadde skjedd.

- Gutten var nærmest i sjokk og gråt. Han fortalte meg at han ikke var gammel nok til å kjøre bil. Da jeg spurte ham hvorfor han hadde satt seg bak rattet, forklarte han at begge de to voksne - som satt i baksetet - var fulle, sier hun til Nordlys.

Operasjonsleder i Troms politidistrikt, forteller at to av de fire i bilen ble fraktet til Universitetssykehuset i Tromsø etter ulykka.

- Det var noen på stedet som meldte ifra om ulykka og at de trengte hjelp. To ble fraktet til Universitetssykehuset i Tromsø, og to ble behandlet på legevakta, sier Gaute Hoff, operasjonsleder i Troms politidistrikt, til Dagbladet.

En mann i 30-årene og en kvinne i 40-årene fikk moderate skader, en tenåringsgutt fikk lettere skader, og den andre gutten i slutten av tenårene ble tidlig utskrevet, opplyser pressevakten ved UNN, Jan-Fredrik Frantzen, til Nordlys.