Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gutt (17) forsvunnet under festival i Selbu

Rune Andreas Tømmervik ble sist sett natt til lørdag.

 Den savnede gutten forsvant sporløst under en festival i Selbu i Sør-Trøndelag. Bildet er tatt fra et fly som bisto under leteaksjonen tidligere i dag. Foto:  NAKs Flytjeneste/ Ole Jørgen Kjellmark
Den savnede gutten forsvant sporløst under en festival i Selbu i Sør-Trøndelag. Bildet er tatt fra et fly som bisto under leteaksjonen tidligere i dag. Foto: NAKs Flytjeneste/ Ole Jørgen Kjellmark Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Har du informasjon eller bilder? Tips oss på telefon 24 00 00 00, e-post 2400@db.no eller mms/sms 2400.

(Dagbladet): Store letemannskaper søker etter Rune Andreas Tømmervik (17) som har forsvunnet sporløst under en festival på en øy i Selbu i Sør-Trøndelag.

- Såvidt vi vet ble han sist sett klokka fem natt til lørdag. Han ble meldt savnet 19.15 i går, men leteaksjonen ble tonet ned da vi fikk melding om at han var blitt observert på ettermiddag. Det viste seg deretter at denne observasjonen var feil, sier operasjonsleder ved Sør-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.

Ifølge Adressa.no er Tømmervik 178 cm høy, har slank kroppsbygning, mørkeblondt hår og brune øynene. Han var ikledd en Bula hettejakke, blå olabukser og hvite sko med blå striper da han sist ble observert.

Ved 23.30-tiden søndag kveld har letemannskapene fortsatt ingen konkret informasjon om hvor han kan befinne seg.

- Vi har ikke noe nytt. Politihelikopteret er nå på vei opp fra Oslo for å hjelpe til med søket, opplyser operasjonslederen.

Sommerfestivalen i Selbu arrangeres på Årsøya, en øy i utløpet av elva Nea som munner ut i Selbusjøen. Brannvesenet har en båt på vannet, men dykkere er foreløpig ikke satt inn i søket.

- Vi har et fly i området som tar bilder, i tillegg til at Norsk folkehjelp, Norske redningshunder, politiet og frivillige fotfolk deltar i letingen. Vi driver mye etterretning, opplyser Hoveredningssentralen Sør-Norge.