Gutt (17) mistenkt etter at faren ble funnet død

Naboene meldte fra om husbråk på Hønefoss.

FAMILIEBRÅK: Politiet rykket ut etter melding om husbråk. Da de kom fram var faren i femtiårene død og hans 17 år gamle sønn er nå mistenkt i saken. Foto: Vegard M. Aas.
FAMILIEBRÅK: Politiet rykket ut etter melding om husbråk. Da de kom fram var faren i femtiårene død og hans 17 år gamle sønn er nå mistenkt i saken. Foto: Vegard M. Aas. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Politiet er ikke i tvil om at mannen som ble funnet død i en leilighet i Hønefoss natt til idag, døde av vold. Nordre Buskerud etterforsker saken som et mistenkelig dødsfall og får bistand fra Kripos i ettermiddag.

Den dødes 17 år gamle sønn ble pågrepet i natt og er innlagt på psykiatrisk sykehus.- Vi rykket ut etter melding om bråk fra naboene. Da hadde vi med oss ambulanse, som vi alltid har i slike tilfeller. Men da vi kom, var det for sent, sier fungerende politimester Bjørn Erik Sem-Jacobsen i Nordre Buskerud politidistrikt til Dagbladet.

Den døde, som er i femtiårene, vil nå bli obdusert. Ifølge NTB skal han ha blitt drept med kniv. Sønnen var i leiligheten da politiet kom.- Han ble pågrepet og det hele gikk greit. Han fikk advokatbistand i natt og ble lagt inn på psykiatrisk sykehus. Vi skulle gjerne snakket med ham, men så langt har ikke det latt seg gjøre, sier Sem-Jacobsen.

Politiet har avhørt flere vitner, men ingen av dem så hva som skjedde i leiligheten.- Dette dreier seg om naboer.Sem-Jacobsen kjenner ikke til om det har vært meldt om bråk i leiligheten tidligere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer