Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gutt (2) ble borte fra id-fest

Funnet druknet i kulp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||En to år gammel gutt som ble borte fra en id-fest i Sarpsborg, ble i 18-tiden søndag funnet druknet i Glomma. Familien får hjelp av kommunens kriseteam.

Klokken 15.53 ble politiet varslet om at toåringen var savnet fra et arrangement i Sarpsborg der familien ifølge VG Nett feiret id sammen med mange andre. Det ble slått full alarm fordi lokalet som gutten ble savnet fra, ligger like i nærheten av Pæddekummen, en bukt i Glomma.


Store mannskaper fra politi, brannvesen samt redningshelikoptere deltok i søket. Det ble blant annet søkt langs elvebredden med hunder, helikoptre tok i bruk varmesøkende kameraer, mens dykkere fra brannvesenet søkte i Glomma. Også politiets båt var ute på elven.


Funnet i en kulp

Klokken 18.03 ble gutten funnet druknet i en kulp like ved lokalet han forsvant fra tidligere på ettermiddagen.

Det ble forsøkt å gjenopplive gutten, men livet sto ikke til å redde. Gutten ble erklært død på stedet. Da hadde redningsmannskaper forsøkt få liv i gutten i rundt 30 minutter.


- Redningshelikoptere sto klare til å ta gutten videre, men det gikk dessverre galt, sier operasjonsleder Tommy Moen i Østfold politidistrikt til NTB.


Politiet vet ikke hvor lenge gutten hadde ligget i vannet da han ble funnet.


Kriseteam

Guttens familie er hjemmehørende i Sarpsborg. De pårørende fikk søndag kveld hjelp fra kriseteamet til Sarpsborg kommune.

Ulykken vil bli etterforsket av Sarpsborg politistasjon.


- Det vil bli foretatt både taktiske og tekniske undersøkelser, men vi ser i utgangspunktet på dette som en tragisk ulykke, sier Moen til NTB.


Ifølge VG Nett deltok familien til gutten på et arrangement som samlet 200 kurdere fra Fredrikstad og Sarpsborg for å feire id, som markerer slutten på fastemåneden ramadan.


(NTB)


FUNNET OMKOMMET:  Etter et omfattende søk ble toåringen funnet omkommet i Glomma. Foto: 2400-tipser
FUNNET OMKOMMET: Etter et omfattende søk ble toåringen funnet omkommet i Glomma. Foto: 2400-tipser Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling