Gutt (2) døde etter å ha fjernet mandlene

Dødsfallet meldt til politiet.

DØDE I TRONDHEIM: Toåringen hadde operert mandlene i Molde, men ble flyttet til St. Olavs hospital fredag. Foto: SCANPIX .
DØDE I TRONDHEIM: Toåringen hadde operert mandlene i Molde, men ble flyttet til St. Olavs hospital fredag. Foto: SCANPIX . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En to år gammel gutt døde tirsdag kveld på St. Olavs hospital i Trondheim etter komplikasjoner som følge av fjerning av mandlene.

Inngrepet ble gjort på Molde sjukehus forrige mandag, skriver Adresseavisen.

Konstituert avdelingssjef og viseadministrerende direktør ved sykehuset, Einar Myklebust, sier det er en veldig kjedelig og trist sak.

- Barnet ble operert på mandag, og inngrepet gikk helt fint. Barnet lå til observasjon etter operasjonen og ble utskrevet tirsdag. Torsdag morgen ble toåringen innlagt igjen da det hadde oppstått komplikasjoner i etterkant av inngrepet, sier Myklebust.

Gutten ble fraktet til St. Olavs hospital tidlig fredag morgen, og døde der tirsdag kveld.

Dødsfallet betraktes som unaturlig og er derfor meldt til politiet. Dette er rutinemessig prosedyre ved unaturlige dødsfall.

Konstituert avdelingssjef Einar Myklebust ved Molde sjukehus sier at saken også er meldt til Helsetilsynet i Møre og Romsdal, men understreker at det på dette tidspunkt ikke er grunn til å tro at det har skjedd noe kritikkverdig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer