DØDE I TRONDHEIM: Toåringen hadde operert mandlene i Molde, men ble flyttet til St. Olavs hospital fredag. Foto: SCANPIX .
DØDE I TRONDHEIM: Toåringen hadde operert mandlene i Molde, men ble flyttet til St. Olavs hospital fredag. Foto: SCANPIX .Vis mer

Gutt (2) døde etter å ha fjernet mandlene

Dødsfallet meldt til politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En to år gammel gutt døde tirsdag kveld på St. Olavs hospital i Trondheim etter komplikasjoner som følge av fjerning av mandlene.

Inngrepet ble gjort på Molde sjukehus forrige mandag, skriver Adresseavisen.

Konstituert avdelingssjef og viseadministrerende direktør ved sykehuset, Einar Myklebust, sier det er en veldig kjedelig og trist sak.

- Barnet ble operert på mandag, og inngrepet gikk helt fint. Barnet lå til observasjon etter operasjonen og ble utskrevet tirsdag. Torsdag morgen ble toåringen innlagt igjen da det hadde oppstått komplikasjoner i etterkant av inngrepet, sier Myklebust.

Gutten ble fraktet til St. Olavs hospital tidlig fredag morgen, og døde der tirsdag kveld.

Dødsfallet betraktes som unaturlig og er derfor meldt til politiet. Dette er rutinemessig prosedyre ved unaturlige dødsfall.

Konstituert avdelingssjef Einar Myklebust ved Molde sjukehus sier at saken også er meldt til Helsetilsynet i Møre og Romsdal, men understreker at det på dette tidspunkt ikke er grunn til å tro at det har skjedd noe kritikkverdig.

(NTB)