FALT OVER 100 METER: En gutt på to år har falt ned i en brønn som antas å være mellom 100 og 150 meter dyp. Foto: Paco Guzmán. Reporter: Kristoffer Løkås Vis mer

Gutt (2) falt ned i over 100 meter dyp brønn i Spania

En gutt på to år har falt ned i en brønn som antas å være mellom 100 og 150 meter dyp.

SISTE: I 01-tida natt til mandag melder redningstjenestene på Twitter at det ennå ikke er noe nytt, etter mange timers søk i brønnen med kamera.

Brannmannskaper har i løpet av kvelden senket ned kameraer flere ganger. Det er fortsatt ikke blitt fanget opp noe livstegn fra den lille gutten.

Ulykka skjedde i landsbyen Totalán utenfor Malaga i Sør-Spania.

Det er uvanlig kaldt i området som ligger litt oppi fjellet. Ifølge Yr.no ligger temperaturene i Totalán mot natta på rundt fire grader.

Svært vanskelig redningsarbeid

Området er sperret av slik at ingen slipper inn.

Politi, brannvesen og ambulanse er på stedet for å forsøke å redde gutten, men redningsarbeidet er svært vanskelig. Brønnen er oppgitt til å være mellom 20 og 30 centimenter bred.

JOBBER PÅ SPRENG: Redningshelikopter ankom stedet utenfor Malaga tidligere i dag. Mannskaper vil jobbe gjennom hele natta for å redde gutten. Foto: Paco Guzmán
JOBBER PÅ SPRENG: Redningshelikopter ankom stedet utenfor Malaga tidligere i dag. Mannskaper vil jobbe gjennom hele natta for å redde gutten. Foto: Paco Guzmán Vis mer

Brønnen ligger på en gårdseiendom som tilhører en onkel til den lille gutten.

Ulykken skal ha skjedd rundt klokka 14. i ettermiddag. Familien så at gutten falt ned i brønnen uten at de klarte å hindre det forteller Dagbladets reporter i Malaga.

Det skal ikke ha vært noe gjerde rundt brønnen. Flere spanske fjernsynskanaler melder at det er usikkert om gutten er i live eller han er skadet.

Klokka 18.30 i kveld senket brannmannskaper ned et kamera som skulle sjekke om gutten var i live. Kameraet traff bunnen på omkring 79 meter. Ingen vet om årsaken til dette kan være at det har falt jord ned i brønnen.

STOR AKSJON: Redningsmannskaper forsøker å redde den lille gutten som i dag falt ned i en brønn sør i Spania. Foto: Spanske myndigheter
STOR AKSJON: Redningsmannskaper forsøker å redde den lille gutten som i dag falt ned i en brønn sør i Spania. Foto: Spanske myndigheter Vis mer

Trang brønn

El Sur skriver at det store problemet med redningsaksjonen er at brønnen er for trang til at et voksent menneske kan senkes ned.

Nattemørket har nå senket seg over hele området, men redningsarbeidet fortsetter utover kvelden. Det er også sendt krisepsykologer til stedet for å hjelpe de pårørende.

Saken oppdateres!