Gutt (2) startet bilen og kjørte på sjøen

Bestefaren hoppet etter ved Bjørsvik kai i Hordaland. Gutten ble berget opp etter 45 minutter i sjøen.

KJØRTE I VANNET: Bestefaren ble vitne til at hans to år gamle barnebarn kjørte i sjøen ved Bjørsvik kai i Hordaland i dag. Bilen er berget opp. Bestefaren klarer seg, mens tilstanden for barnebarnet er fortsatt kritisk. Foto: Tord Andre Oen
KJØRTE I VANNET: Bestefaren ble vitne til at hans to år gamle barnebarn kjørte i sjøen ved Bjørsvik kai i Hordaland i dag. Bilen er berget opp. Bestefaren klarer seg, mens tilstanden for barnebarnet er fortsatt kritisk. Foto: Tord Andre Oen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Bestefaren ble hjelpeløst vitne til at gutten, som blir tre år i august, fikk start på bilen, som så kjørte utfor kaia i Bjørsvik like før klokka elleve i formiddag.

Bestefaren hoppet etter, men klarte ikke å redde gutten ut av bilen før den sank. Gutten ble hentet opp av dykkere etter å ha vært i vannet i 45 minutter. Han behandles nå ved Haukeland universitetssykehus.

- Det er liv i gutten fremdeles, sier Lensmann i Nordhordaland Einar Vatne til Dagbladet.

Ved sykehuset er de knappe med opplysninger om den to år gamle gutten, som er kritisk skadd etter lang tid under vann.- Vi venter på en uttalelse fra legen, sier Kari Nytun ved Haukeland universitetssykehus til Dagbladet.

-Startet bilen Lensmann Vatne sier at bilen sannsynligvis har rullet utfor kaien etter at toåringen selv fikk start på bilen.

- Det er litt uklart, men gutten har på en eller annen måte startet bilen, som så har ruillet utfor kaien. Bestefaren stupte utfor, men nådde ham ikke, sier Vatne til Dagbladet.

Bilen lå på 15-20 meters dyp, ifølge Vatne.

Bestefaren hoppet like etter hendelsen ut i vannet for å forsøke å redde barnebarnet, men fikk selv problemer. Han ble reddet opp av vannet ni minutter etter at bilen havnet i sjøen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer