Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gutt (3) falt i elva på påskeferie - døde på sykehuset

Ble funnet livløs i ei elv i Saltdal i Nordland. Fikk intensivbehandling, men livet sto ikke til å redde.

TREÅRING DØDE: En tre år gammel gutt ble sendt til Universitetssykehuset i Nord-Norge i Tromsø etter at han skal ha blitt trukket livløs opp av Junkerdalselva i Saltdal i Nordland. Bildet viser området der gutten  havnet i elva. Foto: Helge Simonsen/Saltenposten/Scanpix
TREÅRING DØDE: En tre år gammel gutt ble sendt til Universitetssykehuset i Nord-Norge i Tromsø etter at han skal ha blitt trukket livløs opp av Junkerdalselva i Saltdal i Nordland. Bildet viser området der gutten havnet i elva. Foto: Helge Simonsen/Saltenposten/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Treåringen fikk intensivbehandling ved Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN) i Tromsø etter at han ble hentet livløs opp av Junkerdalselva 24. april. Gutten døde fredag av skadene, melder NRK.

Familien til gutten var på besøk hos en slektning da ulykken inntraff i den fortsatt delvis islagte elva. Familien har forklart til politiet at det var en periode på ti minutter hvor de ikke hadde kontroll på gutten. Elva ligger 50-60 meter nedenfor huset hvor de befant seg.

Elva var delvis islagt og svært kald. Gutten skal ha ligget i vannet mellom fem og ti minutter før han ble hentet opp, ifølge politiet.

Det ble utført hjerte-lunge-redning av folk på stedet fram til luftambulansen kom fram.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media