Gutt (3) fryktes omkommet etter båtbrann

Sett ved cabincruiser før båten sto i full fyr. Dykkersøk uten resultat.

Foto: TROND HAMMERVIK/LOKALAVISA HITRA-FRØYA
Foto: TROND HAMMERVIK/LOKALAVISA HITRA-FRØYAVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En tre år gammel gutt er savnet etter at en båt tok fyr ved Norddyrøy på Frøya i Sør-Trøndelag onsdag ettermiddag.

- Vi fikk melding klokka 12.04 om at en cabincruiser på rundt 30 fot sto i full fyr i båthavna på Bonenget på Frøya. Politi, ambulanse, ambulansehelikopter, brannvesen og redningsdykker ble da sendt til stedet, opplyser operasjonsleder Wiktor Pedersen ved Sør-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.

En drøy time etter at den kraftige brannen ble oppdaget var den slukket, men den utbrente båten var i 16-tida ennå ikke gjennomsøkt, blant annet på grunn av varmen.

Søk utført av redningsdykkere i vannet ved båten, søk lands land og i bygningene i området har vært resultatløse, og politiet frykter at treåringen var ombord.

- Vi kan bare konstatere at han ennå er savnet, mer vet vi ikke, sier operasjonsleder Trude Carlsson i politiet til Dagbladet klokka 16.30.

Ifølge lokalavisa Hitra-Frøya er Frøya kommunes kriseteam satt i arbeid.

- Det er rimelig grunn til å tro at den savnede gutten er ombord i båten, sier Torbjørn Sørlie ved Frøya lensmannskontor til avisa.

Krimteknikere fra politiet er sendt til stedet for å undersøke båten.

Treåringens foreldre befant seg ifølge politiet på land da brannen startet. Flammene skal ha blitt oppdaget av andre øyenvitner på stedet.

Brannvesenet i Frøya rykket ut med seks mann og to dykkere.

Dagbladet.no kommer med mer.