LIVSTRUENDE SKADD: Den tre år gamle gutten, en mann og en kvinne ble brakt til Ullevål sykehus etter båtbrannen. Det var til sammen seks personer i båten, og de tre andre skal være brakt til Bærum sykehus. Foto: Jonny Olsen
LIVSTRUENDE SKADD: Den tre år gamle gutten, en mann og en kvinne ble brakt til Ullevål sykehus etter båtbrannen. Det var til sammen seks personer i båten, og de tre andre skal være brakt til Bærum sykehus. Foto: Jonny OlsenVis mer

Gutt (3) livstruende skadd etter båtbrann i Asker

Fraktet til Haukeland etter voldsom brann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Tilstanden er kritisk for en treåring som ble skadd i en voldsom båtbrann ved Vollen i Asker lørdag ettermiddag.

Den tre år gamle gutten og hans ble brakt til Ullevål sykehus etter båtbrannen. Det var til sammen seks personer i båten, og de tre andre skal være brakt til Bærum sykehus, ifølge NTB.

Lørdag kveld ble gutten fløyet til brannskadeavdelingen på Haukeland, melder budstikka.no.

Gutten har fått livstruende brannskader.

Tilstanden for hans 40 år gammel far er alvorlig, men stabil. Moren (39) ble lettere skadd da det tok fyr i bensinmotoren i båten.

Det skal være en snekke som ble rammet av brann, og båten er ifølge politiet totalskadd.

Hentet i båt Ulykken skjedde ved Vollen, og de skadde ble tatt inn til Blakstad, der de ble tatt hånd om av helsepersonell.

Meldingen om ulykken kom inn like etter klokka 1330.

Operasjonsleder Roar Bjartan ved Asker og Bærum politidistrikt opplyste til Dagbladet at en politibåt fikk hentet de seks personene inn til land ved Blakstad, der de først fikk behandling av helsepersonell fløyet inn med luftambulanse, før de ble brakt til sykehus.

VOLDSOM BRANN: En tre år gammel gutt er livstruende skadd etter denne brannen. MMS-foto: Pernille Røe
VOLDSOM BRANN: En tre år gammel gutt er livstruende skadd etter denne brannen. MMS-foto: Pernille Røe Vis mer