Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gutt (3) påkjørt av faren

Til Ullevål med helikopter etter ulykke i Sarpsborg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En tre år gammel gutt er brakt til Ullevål universitetssykehus i Oslo etter en trafikkulykke på Grålum i Sarpsborg i ettermiddag.

Det var faren til gutten som rygget på treåringen med bil på parkeringsplassen utenfor Quality Hotel. Familien - mor, far og to barn - hadde vært på badeland, som ligger i tilknytning til hotellet.

- Politiet fikk melding fra ambulansentralen kl. 14.46. Vi kjenner ikke til guttens tilstand, men den ble vurdert som så alvorlig at ambulansehelikopter ble rekvirert. Han var evd bevisthet da han dro med sin mor i helikopteret, sier operasjonsleder Tommy Antonsen i Østfold politidistrikt til Dagbladet.no.

Han betegner ulykken som en tragisk hendelse for familien.

Politiet har tatt hånd om faren og den skadde treåringens eldre bror. De blir kjørt av politiet i bil fra Sarpsborg til sykehuset i Oslo.

Informasjonsrådgiver Hans Jakob Meyer ved Ullevål universitetssykehus opplyser til sa.no at den tre år gamle gutten har pådratt seg bruddskader i hodet, brystet og ansiktet. Tilstanden blir betegnet som alvorlig og stabil.

Guttens far er rutinemessig fratatt førerkortet

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media