Gutt (3) savnet i tre dager - her blir han funnet

Funnet etter tre dager i skogen i Australia.

OPPDAGES: På dette bildet hentet fra en video av australsk politi, drikker gutten vann i et bekkeleie i Putty, nord for Sydney mandag 6. september 2021. Den tre år gamle gutten ble funnet sittende i bekken og drakk vann med hendene. Han ble funnet tre dager etter at han forsvant i et robust australsk skogsområde. Foto: New South Wales politiet via AP
OPPDAGES: På dette bildet hentet fra en video av australsk politi, drikker gutten vann i et bekkeleie i Putty, nord for Sydney mandag 6. september 2021. Den tre år gamle gutten ble funnet sittende i bekken og drakk vann med hendene. Han ble funnet tre dager etter at han forsvant i et robust australsk skogsområde. Foto: New South Wales politiet via AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fredag 3. september forsvant en tre år gammel gutt, mens han og familien var ved det fjerntliggende landstedet deres, nær landsbyen Putty, nord for Sydney. Det melder ABC News.

Så fort foreldrene ikke klarte å finne sønnen ringte de politiet som satte i gang et omfattende søk etter treåringen. Hundrevis av mennesker var med på å lete etter gutten.

Foreldrene opplyste til politiet at sønnen deres har autisme og er ikke-verbal, noe som gjorde søket langt mer krevende, da han ikke hadde mulighet til å svare de som ropte på ham.

Det ble også sendt ut letehelikopter, som oppdaget ham sittende i en bekk mandag morgen, omtrent 470 meter fra der han forsvant, sa politioverbetjent Tracy Chapman, ifølge ABC News.

Gutten var i god form da han ble funnet, men ble kjørt til sykehus for observasjon, informerte ambulansepersonellet, som først tok seg av treåringen.

- Et mirakel

Faren hans sa at sønnen var bitt av maur, hadde fått bleieutslett og fått noen skrubbsår. Men det var de eneste ytre skadene på den lille gutten, i løpet av sine tre dager bortkommen i den australske skogen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer