Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gutt (5) døde etter ulykke i Flekkefjord

Den fem år gamle gutten som ble skadd i en frontkollisjon på E39 ved Flekkefjord lørdag ettermiddag, døde søndag kveld på sykehuset.

ULYKKE LØRDAG: I dag er det klart at en fem år gammel gutt mistet livet. Foto: Scanpix
Åtte personer skal være kritisk skadd etter en frontkollisjon på E39 ved Flekkefjord lørdag formiddag. 
Foto: Erik Thime / Scanpix
ULYKKE LØRDAG: I dag er det klart at en fem år gammel gutt mistet livet. Foto: Scanpix Åtte personer skal være kritisk skadd etter en frontkollisjon på E39 ved Flekkefjord lørdag formiddag. Foto: Erik Thime / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Flekkefjord (NTB): Den fem år gamle gutten som ble skadd i en frontkollisjon på E39 ved Flekkefjord lørdag ettermiddag, døde søndag kveld på sykehuset.

Det får NTB opplyst ved Haukeland universitetssjukehus i Bergen.

I tillegg er fire personer innlagt på sykehus etter ulykken der et ektepar fra Bergen, Marion Sandal Løkeland (53) og Trond Løkeland (57), omkom. Deres tolv år gamle datter er innlagt på Sørlandet sykehus i Kristiansand og tilstanden hennes er stabil.

Søsteren til femåringen, en sju år gammel jente og en 35 år gammel kvinne fra Mandal innlagt på Haukeland universitetssjukehus i Bergen.

Jenta er lettere skadd og tilstanden er stabil. Hun får intensivbehandling. Kvinnen er lettere skadd og er til observasjon. I tillegg ble en 33 år gammel mann fra Mandal sendt til Flekkefjord sykehus.

Ulykken, der en varebil og en stasjonsvogn frontkolliderte, skjedde i forbindelse med en forbikjøring.

Politiet fikk melding om ulykken klokka 12.09 lørdag.


NTB

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling