Gutt (5) funnet under vann ved badestrand

Fraktet til Rikshospitalet i luftambulanse. Stor utrykning til Hvervenbukta i Oslofjorden.

DRAMATISK: Store redningsmannskaper rykket ut til Hvervenbukta i ettermiddag. Gutten ble fraktet til sykehus i helikopter.
Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix
DRAMATISK: Store redningsmannskaper rykket ut til Hvervenbukta i ettermiddag. Gutten ble fraktet til sykehus i helikopter. Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Helikopter, ambulanse, politi og brannvesenet rykket ut til Hvervenbukta etter at en fem år gammel gutt ble funnet livløs i vannet.

- Gutten skal ha vært under vann i to minutter. Han er nå fraktet til Rikshospitalet i luftambulanse. Gutten hadde puls og pustet da han ble fraktet bort, så vi håper det går bra, sier operasjonsleder Finn Belle ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Oslo universitetssykehus opplyser ved 20-tida til NTB at gutten ligger i respirator, og at tilstanden er stabil, men fortsatt uavklart. I slike tilfeller kan det ta tid før man vet hvordan tilstanden utvikler seg.

Det er svært godt vær i osloområdet, og den populære badestranda i Hvervenbukta var tettpakket med folk da ulykken skjedde. Politiet fikk melding om ulykken via Akuttmedisinsk kommunikasjonssentral (AMK) klokka 16.50.

Brannvesenet rykket ut med med åtte dykkere, to båter og lederstøtte i tilfelle flere personer var havnet under vann.

- En liten gutt er tatt opp av vannet, og blir tatt hånd om av ambulanse på stedet. Det er uvisst om det var flere sammen med ham, derfor er brannvesenet tilstede for å gjøre søk, sa vakthavende brannsjef Asle Hembre til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer