Gutt (5) skadd på kjøpesenter

Femåringen falt 5-6 meter etter klyving på rekkverk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Den fem år gamle guttens tilstand er foreløpig uklar, men mye tyder på at han kom svært heldig i fra ulykka på Borg Amfi Storsenter i Sarpsborg.

I forbindelse med det som kan ha vært lek i rulletrappa, skal gutten ha bikket over rekkverket i andre etasje og styrtet mellom fem og seks meter før han traff det flisbelagte gulvet i førsteetasje.

- Et vitne har forklart meg at 5-åringen hang i rekkverket ved rulletrappa da han vippet over kanten. Han landet på magen på gulvet under. Det er snakk om et fall på mellom 5 og 6 meter, sier senterleder Ragnar Sørli til Dagbladet.no.

- Heldigvis ser det ut til at det har gått veldig bra, forholdene tatt i betraktning. Han gråt, hadde klart blikk, og beveget både armene og beina da jeg kom til stedet. Moren er sykepleier, og tok seg av gutten fram til ambulansepersonalet kom. Vi turte ikke reise ham opp eller flytte på ham, i tilfelle rygg eller nakkeskade, sier han.

Senterlederen sier dette er et av de verste skrekkscenarioene han kan tenke seg.

- Det grøsser nedover ryggen min når jeg tenker over det. Vi har avtalt med moren å holde kontakten utover kvelden. Men som sagt ser det ut til at gutten kom fra det uten store skader. Han blødde litt fra munnen, og det kan hende han har slått ut noen tenner. Selv har jeg en datter på fire. Derfor er jeg livredd med tanke på barns lek i rulletrappa og rekkverkene på senteret, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer