FUNNET I SJØEN:  Helsepersonell startet umiddelbart hjerte- og lungeredning på gutten før han ble sendt til akuttmotaket på Haukeland sykehus. Politiet bekrefter at gutten omkom. Kart: Google Kart
FUNNET I SJØEN: Helsepersonell startet umiddelbart hjerte- og lungeredning på gutten før han ble sendt til akuttmotaket på Haukeland sykehus. Politiet bekrefter at gutten omkom. Kart: Google KartVis mer

Gutt (6) bekreftet død

Livet stod dessverre ikke til å redde, bekrefter politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Gutten som tidligere i dag ble funnet livløs i sjøen i Ytre Arna etter å ha vært savnet i flere timer, er bekreftet omkommet.

Livet stod ikke til å redde
«Vakthavende lege ved Luftambulansen opplyser at det ble forsøkt gjenopplivning i opptil en time på gutten som ble funnet i sjøen i Ytre Arna nord for Bergen i Hordaland. Livet stod dessverre ikke til å redde, og gutten ble erklært død kl. 17.20.», skriver politiet i sin pressemelding.

Beboer meldte i fra
Politiet mottok melding om at gutten var savnet rundt klokken 14.50 i dag, sa operasjonsleder til Dagbladet. Hovedredningssentralen ble involvert i søket like før klokken 16.30.

Da en beboer i området Sjøbrotet i Ytre Arna meldte om observasjon i sjøen kom luftambulanse, ambulanse og dykkere fra brannvesenet til stedet. Helsepersonell startet umiddelbart hjerte- og lungeredning før gutten ble kjørt i ambulanse til akuttmottaket ved Haukeland sykehus. 

- Gjenoppliving av gutten pågår, sier Edvard Middelthovn, sa vakthavende redningsleder ved Hovedredningssentralen på Sola.

Ble meldt savnet
- Den seks år gamle gutten ble meldt savnet fra et bopel på asylmottak i Ytre Arna, opplyste operasjonsleder Svein Lyssand i Hordaland politidistrikt.

Der bodde han sammen med foreldre og søsken.