Gutt (6) «kastet» fra 10. etasje. Overlevde

- Han kan bevege beina.

KASTET: En 18-åring er siktet for drapsforsøk, etter at han skal ha kastet en seksåring utfor en utsiktsplattform i kunstgalleriet Tate Modern. Foto: PA Photos / NTB scanpix
KASTET: En 18-åring er siktet for drapsforsøk, etter at han skal ha kastet en seksåring utfor en utsiktsplattform i kunstgalleriet Tate Modern. Foto: PA Photos / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

4. august i år ble en seks år gammel fransk gutt kastet ut fra en utsiktsplattform i kunstgalleriet Tate Modern i London.

Gutten falt ikke 10 etasjer, men ble funnet på en plattform i femte etasje.

- Jeg hørte treffet, og så skriking ovenfra da en kvinne skrek «han er sønnen min!», fortalte et vitne som oppholdt seg i femte etasje.

Stor framgang

I kjølvannet av den dramatiske hendelsen opprettet en person en innsamlingsaksjon for seksåringen. På siden for innsamlingsaksjonen har det også kommet jevnlige oppdateringer på guttens helsetilstand.

I begynnelsen av september kunne familien fortelle at den lille gutten gjorde stor framgang, selv om han ikke klarte å verken snakke eller bevege seg.

«Han smiler og vi har sett ham le flere ganger de siste dagene når vi har fortalt ham morsomme ting, eller har lest morsomme historier», skrev familien 7. september.

- Kan bevege beina

I oktober ble han flyttet fra intensivavdelingen til et rehabiliteringssenter, og siden da har det bare gått framover. I den siste oppdateringen fra familien, publisert søndag, skriver de at de har gode nyheter om sin «lille ridder».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer