Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gutt (6) skled og havnet i veibanen der han ble påkjørt

Havnet under lastebil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En seks år gammel gutt omkom i Vaksdal i Hordaland i kveld, etter at han skled i en trapp og kom under en lastebil.

- Nødetater på stedet. Helsepersonell har ytt helsehjelp til gutten, men det er bekreftet at gutten dessverre har omkommet, skriver politiet i Hordaland på Twitter.

De første meldingene gikk ut på at gutten hadde akt ut i veien og kommet under vogntoget, men politiet presiserte via en pressemelding i natt at seksåringen trolig har sklidd i en trapp før han havnet i veibanen.

- Det er mest sannsynlig at det ikke har vært en akeulykke, men at gutten mest sannsynlig har sklidd en i trapp og deretter kommet ut i veibanen og under lastebilen, skriver Hordaland politidistrikt i en pressemelding natt til tirsdag.

Var alene Politiet fikk melding om ulykken klokka 18.24. Operasjonsleder Frode Kolltveit i Hordaland politidistrikt opplyser til Dagbladet at gutten var 6 år gammel.

Omstendighetene rundt ulykken er fortsatt uklare.

- Vi vet ikke hvordan gutten har kommet i kontakt med vogntoget, sa Kolltveit i går kveld.

Juleavslutning Han opplyser at lastebilen med henger var på vei fra mølla til Vaksdal sentrum, på en sidevei, da ulykken skjedde. Lastebilen hadde vært ved mølla for å laste opp.

Politiet har varslet ulykkeskommisjonen og Vaksdal kommune, som oppretter kriseteam.

Ordfører Eirik Haga opplyser til NRK at ulykken skjedde i forbindelse med en utendørs juleavslutning i en lekepark som ligger mellom barneskolen og Vaksdal Mølle.

- Det er en forferdelig tragedie. Vaksdal-bygden er et lite samfunn, og dette er noe som berører oss alle, sier Haga.

Saken vil etterforskes, men sjåføren er ikke mistenkt for noe straffbart.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media