Gutt (7) livstruende skadd etter å ha fått håndballmål over seg

I Nannestad.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En sju år gammel gutt er flydd til Ullevål sykehus med alvorlige skader etter en ulykke under trening i Nannestadhallen på Romerike i kveld. Gutten har fått et håndbalmål over seg og er alvorlig skadet, skriver Romerikes Blad.

- Tilbakemeldingen vi har fått er at han er livstruende skadet, sier operasjonsleder i Romerike politidistrikt Bjørn Jahr til avisa.

Politiet fikk melding om ulykka 17.43 i ettermiddag.

- Det var en gutt på sju år som under trening har fått et mål over seg. Målet traff ham blant annet i hodet. UDet ble umiddelbart iversksatt livreddende førstehjelp på stedet, og gutten ble brakt med luftambulanse til Ullevål sykehus rundt 18.45, sier operasjonsleder Jahr til Dagbladet rundt 20.45 i kveld.

Han sier sykehuset har beskrevet guttens skader som alvorlige og livstruende. Ulykka skjedde under en fotballtrening i hallen.

- Var målet festa?

- Målet som ramla over var ikke festa som det skal. Vi har vært på stedet og startet undersøkelser om hvordan og hvorfor det har skjedd, sier Jahr.

Han sier de er ferdig med undersøkelsene på stedet, men at saken etterforskes, og at en del mennesker etter hvert skal avhøres.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.