<strong>ALVORLIG FOR 8-ÅRING:</strong>  En åtte år gammel gutt er brakt til sykehus i ambulanse etter at han kolliderte med en bil på sykkel i Heggedal i Asker. Foto: Kristoffer Hagen
ALVORLIG FOR 8-ÅRING: En åtte år gammel gutt er brakt til sykehus i ambulanse etter at han kolliderte med en bil på sykkel i Heggedal i Asker. Foto: Kristoffer Hagen Vis mer

Gutt (8) alvorlig skadd i påkjørsel i Asker

Påkjørt på sykkel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En åtte år gammel gutt er brakt til sykehus etter en ulykke i Heggedal i Asker i kveld. Tilstanden ble først betegnet som kritisk, men klokka 20.20 sier politiet til Dagbladet at skadeomfanget ikke var så alvorlig som man fryktet.

- Han har fått en kraftig hjernerystelse og er nå stabil. Skadene var ikke så omfattende som vi fryktet, sier operasjonleder i Asker og Bærum politidistrikt Marlow Grandalen.

Den åtte år gamle gutten var ute og syklet da han ble påkjørt av en bil ved en bensinstasjon i 18.30-tiden.

Et vitne opplyser til Budstikka at gutten skal ha blitt truffet av bilen idet han var i ferd med å krysse et fotgjengerfelt.

- Jeg kan ikke si så mye om hendelsesforløpet foreløpig. Vi har tauet inn bilen og foretar tekniske undersøkelser av den. Førerkortet til bilføreren er midlertidig beslaglagt. Vi etterforsker ulykken, foretar åstedsundersøkelser og snakker med vitner, sier Grandalen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer