PÅ INTENSIVEN: En far og hans åtte år gamle sønn var involvert i en båtulykke ved Bømlo i ettermiddag. Foto: Stein-Erik Ovesen/Bømlo-Nytt
PÅ INTENSIVEN: En far og hans åtte år gamle sønn var involvert i en båtulykke ved Bømlo i ettermiddag. Foto: Stein-Erik Ovesen/Bømlo-NyttVis mer

Gutt (8) får intensivbehandling etter båtulykke

Ligger på Haukeland, kritisk skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| En åtte år gammel gutt ble kritisk skadd i en båtulykke ved Bømlo i Hordaland tirsdag ettermiddag.

Gutten ble funnet i sjøen av dykkere klokken 18.14, om lag en time etter ulykken. Det ble startet gjenopplivning på stedet, før åtteåringen ble fløyet i helikopter til Haukeland universitetssjukehus i Bergen. Tirsdag kveld opplyste sykehuset at gutten er kritisk skadd. Han får intensivbehandling, ifÃlge bt.no.

Politiet ble varslet om ulykken klokken 17.13. Gutten var om bord i båten sammen med sin far, som ble reddet i land kort tid etter ulykken. Faren slapp fra havariet med lettere skader.

Årsaken til ulykken er ikke kjent.

- Vi har foreløpig lite informasjon om hendelsesforløpet. De to var ute i en båt av typen Askeladden, på 22-23 fot. Båten er ikke hevet, sier operasjonsleder Norunn Byrknes i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt til NTB.

Politiet ble varslet om saken via AMK-sentralen. Etter det operasjonslederen forstår, var det en tredjeperson som ringte nødnummeret. Det er uvisst om det var vitner til ulykken. (©NTB)