Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gutt (8) livstruende skadd etter drukningsulykke i Drammen

Skal ha sklidd ut etter å ha sittet ved dammen. Ble fraktet til Rikshospitalet med luftambulanse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Har du tips, bilder eller video? Ta kontakt med Dagbladet på 2400@db.no eller 24 00 00 00

(Dagbladet): En åtte år gammel gutt skled like før 18.00 mandag kveld ut i skogsvannet Inntakeren på Konnerud i Drammen.

Gutten kunne ikke svømme, og politiet betegnet hendelsen som en drukningsulykke. Han ble rundt 18.15 fraktet med luftambulanse til Rikshospitalet i Oslo.

- Tilstanden hans er livstruende, opplyser medievakt Knut Albert Solem ved Oslo universitetssykehus (OUS) til NTB.

Ifølge politiet skal gutten ha syklet sammen med en annen til den populære badeplassen.

- De har satt seg ned ved siden av dammen, og sklidd ut. Ingen av dem kunne svømme. En av dem kom seg opp på land og løp og hentet den andres far som kom til stedet og fikk hentet opp sønnen, melder politiet på Twitter rundt 19.45.

Politiet vet ikke hvor lenge gutten var i vannet.

Operasjonsleder Trond Egil Groth i Sør-Øst politidistrikt sier til Dagbladet rundt 19.15 at de da visste lite om guttens tilstand og foranledningen til ulykken.

- Det ble umiddelbart startet hjerte- og lungeredning før han ble fløyet til Rikshospitalet. En patrulje er på stedet med pårørende og snakker med eventuelle vitner for å finne ut mest mulig, sier Groth.

Politiet fikk melding om hendelsen 17.50 i dag. Ifølge politiet skal åtteåringen ha blitt hentet opp av andre som var ved ulykkesstedet før nødetatene ankom, skriver DRM24.

Saken oppdateres

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media