Gutt (8) og minst to andre alvorlig skadd i kollisjon

Flere satt fastklemt i bilvrak i Agder. Tre helikoptre sendt til stedet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||En åtte år gammel gutt er blant personene som er alvorlig skadd etter at to biler kolliderte på riksvei 43 ved Lyngdal i Vest-Agder torsdag ettermiddag.

To luftambulanser og et Sea King redningshelikopter deltok i arbeidet med å frakte de skadde til sykehus. — I den ene bilen satt en mor med to barn. Moren og det ene barnet, en åtte år gammel gutt, er alvorlig og kritisk skadd. Det andre barnet, en fire år gammel gutt, skal ha lettere skader, sier operasjonsleder Frank Solås ved Agder politidistrikt til NTB.

Føreren av den andre bilen er en 70 år gammel mann. Med i bilen skal det ha vært en person til, og det er foreløpig meldt om én alvorlig skadd person fra denne bilen.

 Politiet har ikke oversikt over det nøyaktige skadeomfanget, og redningsmannskaper jobber fortsatt på stedet. — De skadde satt fastklemt i bilene, men er nå brakt ut og sendt til sykehus i Kristiansand og Flekkefjord, sier Solås ved 17.30-tiden.

Ifølge politiet kan spor på stedet tyde på at bilen med en mor og to barn i har kommet sidelengs ut i veien og truffet den andre bilen i fronten. Snø, is og slaps har ført til vanskelige kjøreforhold på stedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer