Gutt (9) drept av dingo

En ni år gammel gutt ble drept av en dingo i Australia i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

De to guttene var på stranda da de ble angrepet av de australske villhundene i Queensland i Australia da de ble angrepet i dag tidlig, australsk tid. En av guttene falt, og ble bitt i hjel av en av hundene.

Norma Hannant driver et overnattingssted for turister. Til den australske avisen news.com at særlig backpackere mater villhundene - selv om de får beskjed om å la være.

De australske Dingoene blir sett på som ville dyr, men er trolig etterkommere av tamme hunder som de første innvandrerne hadde med seg. Dingoen er på størrelse med en schäfer.

Nå melder miljøvernministeren i Queensland at to dingoer er avlivet som følge av episoden.

Hannant forteller til news.com at alle turister blir advart mot å mate villhundene, uten at det hjelper. De siste seks årene er minst 20 mennesker blitt angrepet av dingoer Befolkningen i området frykter også hundene, og sier til news.com at de føler seg som fanger i sitt eget hus etter mørkets frembrudd.

Hun mener at gutten som ble drept ikke hadde noen mulighet til å komme seg unna.

Niåringen var på campingferie sammen med familien. Han var på stranda sammen med en syvåring da han ble drept. De to gikk en morgentur på stranda da hundene begynte å følge etter. Etter hvert ble de redde og begynte og løpe. Syvåringen kom seg unna og fikk varslet familien om hva som hadde skjedd. Da de kom tilbake til stranda var niåringen allerede død.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer