Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fallulykke på Romsås i Oslo

Gutt alvorlig skadd etter fall gjennom skoletak i Oslo

En gutt er ifølge politiet alvorlig skadd etter å ha falt gjennom taket på Tiurleiken skole på Romsås i Oslo.

En gutt er ifølge politiet alvorlig skadd etter å ha falt gjennom taket på Tiurleiken skole på Romsås i Oslo. Gutten falt gjennom en glasskuppel. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
En gutt er ifølge politiet alvorlig skadd etter å ha falt gjennom taket på Tiurleiken skole på Romsås i Oslo. Gutten falt gjennom en glasskuppel. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - En gutt har falt gjennom en glasskuppel i taket. Han var bevisstløs, og ambulansepersonell melder om mulige hodeskader. Skadeomfanget er høyst uvisst, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Gutten er fraktet med ambulanse til Ullevål sykehus.

Politiet foretar vitneavhør av fire ungdommer på stedet.

Operasjonsleder Christian Krohn Engeseth sier til NTB at ambulanse var raskt på stedet.

- Han var bevisstløs, men tilstanden hans er uviss, sier han.

Engeseth opplyser til NTB at gutten har falt gjennom en glasskuppel og ned på gulvet inne i bygget. Han vil ikke si noe om alder ennå for ikke å skape bekymring hos pårørende.

Engeseth sier at det var en gruppe på åtte ungdommer til stede da uhellet skjedde, og at de har kontakt med fire av dem. Det er ikke klart hva ungdommene gjorde på taket, men det som er klart, er at det ikke var arbeid på gang da ulykken skjedde, skriver NTB.

Saken oppdateres.

Hele Norges coronakart