Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gutt falt fra 15 meter høy bygning

En 13 år gammel gutt pådro seg alvorlige brudd- og hodeskader da han falt fra taket på Folkets Hus i Halden fredag kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var tre jevnaldrende gutter i lek som var i ferd med å komme seg opp på taket av den 10-15 meter høye bygningen i Halden sentrum i 22-tida i går kveld da det gikk galt. Nesten oppe satte 13-åringen seg fast.

- Akkurat idet han kom seg løs, mista han taket og falt. Han landet oppå taket av inngangen, cirka tre meter over bakken. Dette har trolig tatt av for et fall som kunne ha endt mye verre, sier operasjonsleder Bjørn Paulsen ved Østfold politidistrikt til Dagbladet.no.

13-åringen pådro seg alvorlige brudd- og hodeskader. Han var ved bevissthet da han ble kjørt avgårde. Han ble først fraktet til Halden sykehus i ambulanse, men ble senere fraktet med luftambulanse til Ullevål universitetssykehus i Oslo. Tilstanden han var i natt stabil.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media