Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gutt i tenåra alvorlig skadd etter trampolineulykke i Molde

Overført til sykehus i Trondheim.

ALVORLIG SKADD: Gutten i tenåra ble først fraktet til Molde sjukehus, før han ble overflyttet til St. Olavs hospital i Tronheim i kveld. Foto: Odd Roar Lange / Dagbladet
ALVORLIG SKADD: Gutten i tenåra ble først fraktet til Molde sjukehus, før han ble overflyttet til St. Olavs hospital i Tronheim i kveld. Foto: Odd Roar Lange / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En gutt i tenåra er svært alvorlig skadd etter en trampolineulykke i Molde i ettermiddag.

Ulykken skjedde 13.30 i dag i en hage ved et bolighus i Molde sentrum.

Gutten har vært inne til behandling ved Molde sjukehus i ettermiddag, men er blitt overført til St. Olavs hospital i Trondheim for videre behandling. Molde sjukehus betegner skadene som svært alvorlig, men stabil.

Helsepersonell og to ambulanser var på ulykkesstedet rundt klokka 14.00 i ettermiddag. De var på stedet , som ligger bare noen minutters gange fra domkirka i Molde sentrum, i omkring en halvtime.

Politiet på Nordmøre og Romsdal har ikke vært involvert i ulykken. Etter det Dagbladet kjenner til, skal det ha vært flere vitner til ulykken.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!