Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gutt kjørt i hjel av amerikansk bilkolonne i Kamerun

USAs FN-ambassadør Samantha Power satt i en av bilene. - Vi møtte dem for å vise vår dypeste sorg og medfølelse

MISTET LIVET: En kamerunsk gutt mistet livet etter at han ble påkjørt av en amerikansk bilkolonne mandag. Foto: Andrew Harnik/AP/NTB Scanpix
MISTET LIVET: En kamerunsk gutt mistet livet etter at han ble påkjørt av en amerikansk bilkolonne mandag. Foto: Andrew Harnik/AP/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En amerikansk bilkolonne med blant annet USAs FN-ambassadør Samantha Power, kjørte ved et uhell på en gutt i Kamerun. Gutten døde av skadene.

Power var i landet sammen med representanter for hjelpeorganisasjonen USAID, det amerikanske forsvaret og FN som del av en amerikansk innsats for å hjelpe lokale myndigheter i kampen mot ekstremistgruppa Boko Haram.

- Da vi, FN og tjenestemenn fra Kamerun dro til Mokoko i morges, kjørte en bil i kolonnen på en liten gutt. Selv om han umiddelbart fikk medisinsk hjelp fra en ambulanse i kolonnen, døde han kort tid senere, sa Powers under en pressekonferanse i etterkant av hendelsen.

FN-AMBASSADØR: USAs FN-ambassadør Samantha Power satt i bilkolonnen som kjørte på en liten gutt i Kamerun. Foto: Amir Cohen / Reuters / NTB scanpix.
FN-AMBASSADØR: USAs FN-ambassadør Samantha Power satt i bilkolonnen som kjørte på en liten gutt i Kamerun. Foto: Amir Cohen / Reuters / NTB scanpix. Vis mer

Den amerikanske FN-ambassadøren besøkte senere guttens familie.

- Vi møtte dem for å vise vår dypeste sorg og medfølelse, sa hun.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart