Gutt knivstukket på Fjellhamar

En gutt tidlig i tenårene er i kveld pågrepet hjemme hos sine foreldre, mistenkt for knivstikkingen.

KNIVSTUKKET: En gutt i tidlig tenårene er blitt fraktet til sykehus etter knivstikking på Fjellhamar, opplyser politiets innsatsleder på stedet Turid Øygarden. Dato: 28. april 2021. Video: Kjell Erik Berg / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Politiet i Øst fikk klokka 15.09 melding om at en gutt i tidlig tenårene er stukket med kniv på Fjellhamar.

- Gutten er kjørt til Ahus, ved bevissthet, ikke livstruende skadet. En gjerningsperson er sett løpende fra stedet, melder politiet på Twitter.

I 18.30-tide bekrefter Øst politidistrikt på Twitter at de har pågrepet en gutt tidlig i tenårene hjemme hos sine foreldre. Gutten mistenkes for å ha knivstukket en jevnaldrende ved Fjellhamar stasjon tidligere i ettermiddag.

- Pågripelsen foregikk uten dramatikk. Gutten innbringes Lillestrøm for avhør, skriver politiet.

KNIVSTUKKET: Det var en mindreårig gutt i tenårene som ble knivstukket i ryggen ved Fjellhamar stasjon i ettermiddag. Han ble kjørt til Ahus i ambulanse, og de betegner han som ikke alvorlig skadet. Foto: Kjell Erik Berg / Dagblad
KNIVSTUKKET: Det var en mindreårig gutt i tenårene som ble knivstukket i ryggen ved Fjellhamar stasjon i ettermiddag. Han ble kjørt til Ahus i ambulanse, og de betegner han som ikke alvorlig skadet. Foto: Kjell Erik Berg / Dagblad Vis mer

- Det er bekreftet at en gutt er stukket med kniv. Han er tidlig i tenåra, og det skal ha skjedd ved selve togstasjonen, sa operasjonsleder Terje Nordang til Dagbladet tidligere i dag, før pågripelsen.

Gutten er ikke alvorlig, eller livstruende skadet, legger han til.

Guttens pårørende er varslet.

Politiet er nå på Fjellhamar stasjon med flere patruljer.

- Vi jobber med å avhøre vitner og har også en politihund på stedet, sier operasjonslederen.

Foreløpig har ikke politiet ikke noe signalement på gjerningspersonen.

- Like etter klokka 15 fikk politiet melding om knivstikking ved Fjellhamar stasjon. Vi sendte store ressurser fra politiet til stedet, og også en ambulanse, sier politiets innsatsleder på stedet Turid Øygarden, til Dagbladet.

- Det var en mindreårig gutt i tenårene som var knivstukket i ryggen. Han ble kjørt til Ahus i ambulanse, og de betegner han som ikke alvorlig skadet, fortsetter hun.

- Vi har starta søk ette gjerningsperson med store ressurser, og det var og flere vitner på stedet her som vi starta avhør av. Vitner forklarte innledningsvis at de hadde sett gjerningspersonen løpe fra stedet, opplyser innsatsleder Øygarden.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer