Tyskland:

Gutt overlevde ei uke i kloakk

En savnet gutt er funnet i live etter å ha overlevd mer enn ei uke i en kloakk i Tyskland.

FUNNET I KLOAKKEN: En åtte år gammel gutt ble funnet i kloakken i Oldenburg i Tyskland, etter å ha savnet i over ei uke. Foto: Oldenburg-politiet
FUNNET I KLOAKKEN: En åtte år gammel gutt ble funnet i kloakken i Oldenburg i Tyskland, etter å ha savnet i over ei uke. Foto: Oldenburg-politiet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Åtteåringen, som bare har blitt navngitt som Joe, forsvant fra familiens hage i Oldenburg 17. juni, noe som utløste et stort politisøk.

Det skriver avisa BBC.

Han ble endelig oppdaget lørdag morgen, da en forbipasserende hørte en lyd komme fra et kumlokk og tipset politiet.

Politiet sier at gutten skal ha krøpet ned i kloakken på eget initiativ.

Gutten ble umiddelbart fraktet til sykehus med hypotermi, men han hadde ingen store skader.

- Takket være et tips fra publikum klarte vi å finne Joe i et kloakksystem, sa politisjef Johann Kühme i etterkant av hendelsen.

- Det viktigste er at han er i live og umiddelbart ble fraktet til sykehus hvor han er i gode hender. Vi kan alle puste lettet ut, fortsatte Kühme.

Kloakken var rundt 300 meter fra guttens hjem. Åtteåringens far skal ha fortalt lokale medier at det går bra med sønnen. Oldenburg er en by nord i Tyskland.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer