Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gutt på sparkesykkel påkjørt av politibil

Under utrykning i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En ung gutt ble lettere skadd da han ble påkjørt av en politibil under utrykning i Oslo. Ulykken skjedde ved Schous plass fredag ettermiddag.

Ifølge Oslo-politiet skal gutten ha fått skader i hodet, men har bevegelighet i alle lemmer. Gutten kom ut i et gangfelt på sparkesykkel.

Politiets innsatsleder på stedet, Arve Røtterud, anslår gutten til å være mellom fem og sju år, skriver VG.

Et vitne på stedet anslår at gutten er i barnehagealder.

Politibilen skrudde på sirener og satte opp farten ved Sofienbergparken, ifølge vitner avisa har snakket med. En nabo sier han hørte en bil komme i en voldsom fart nedover Toftes gate, der ulykken inntraff.

- Her går det galt

- Her går det galt tenkte jeg, så ble det stille. Da jeg så ut vinduet skjønte jeg at det hadde skjedd en ulykke, sier naboen. Gutten var på vei over gaten med en kamerat da ulykken inntraff, og politiet tror det var grønt lys for å krysse fotgjengerfeltet.

- Han er sendt til Ullevål sykehus. Vi har avhørt vitner på stedet og varslet Spesialenheten for politisaker om forholdet. Så skal de vurdere om de vil åpne sak, sier operasjonsleder Per-Ivar Iversen i Oslo politidistrikt til NTB.

Fredag kveld opplyser politiet at den foreløpige tilbakemeldingen fra sykehuset tilsier at gutten er lettere skadd.