Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gutt som overlevde russisk flystyrt, døde

Bringer dødstallet opp i 45.

TRAGEDIE: Til sammen 45 mennesker døde i gårsdagens flystyrt, som skjedde 35 mil fra finskegrensa. Foto: TIMUR KHANOV / KOMSOMOLSKAJA PRAVDA / REUTERS / SCANPIX
TRAGEDIE: Til sammen 45 mennesker døde i gårsdagens flystyrt, som skjedde 35 mil fra finskegrensa. Foto: TIMUR KHANOV / KOMSOMOLSKAJA PRAVDA / REUTERS / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den ni år gamle gutten som overlevde flystyrten i Karelia i Russland tirsdag, døde av skadene han fikk, opplyser det russiske helsedepartementet.

Anton Terekhin og hans 14 år gamle søster var blant de åtte som slapp fra styrten med livet i behold, mens moren deres var blant de omkomne.

- Anton Terekhin døde i natt. Han hadde alvorlige skader, sa talskvinne Elena Kokovurova i helsedepartementet onsdag.

Tilstanden til søsteren til Anton, som ble overført til et sykehus i Moskva, er stabil.

Til sammen 45 mennesker er dermed døde etter ulykken da et Tupolev Tu-134-fly styrtet under landing i tåke i Petrozavodsk. Flyet nådde ikke fram til rullebanen og styrtet i stedet på en landevei.

Det er fortsatt uklart hvorfor det gikk galt, men de første indikasjonene er at det dreier seg om feilvurdering fra flygerens side, og at han prøvde å lande uten å ha tilstrekkelig sikt.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media