Gutt spist av slange

Først trodde ikke letemannskapene på de andre barna, men slangeeksperter er ikke i tvil om at den lille gutten ble spist av en pyton.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Leteaksjonen i Sør-Afrika er nå avblåst. Politiet hadde brukt sporhunder for å finne en savnet 7-åring. Men hundene fant ingen spor etter gutten. Vennene hans fortalte politiet at lekekameraten hadde gått i høyt gress og lett etter mangofrukt da en pytonslange kveilet seg rundt ham og svelget ham hel.

Politiet trodde først ikke på historien, og fant ingen spor etter hverken slange eller gutt. Først da en slangeekspert ble tilkalt ble de overbevist. Craig Smith jobber i en slangepark, og er ikke i tvil om at barn kan bli spist av en pytonslange, selv om det hører med til sjeldenhetene.

- Sliek historier er ganske vanlige, men man kan raskt avgjøre om de er sanne eller ikke ved et par velvalgte kontrollspørsmål, sier Smith ifølge nettstedet Ananova.

Han syns det er overraskende at gutten ble spist siden pytonslanger vanligvis ikke angriper mennesker.

- Lukta av mennesker er det samme som fare for pytonslanger, så den må ha vært svært sulten for å angripe et menneske, mener Smith.

SULTEN: En pytonslange kan bli så sulten at den angriper mennesker. Her småbarn i Bangkok ser en dyrepasser fange en rømling.