Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gutt til sykehus etter påkjørsel i Finnsnes

En seks år gammel gutt er fløyet til sykehus etter at han ble påkjørt av en personbil på Finnsnes i Troms torsdag ettermiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Han ble først kjørt til legevakt, men etter en vurdering der ble han sendt videre med luftambulanse til Universitetssykehuset Nord-Norge i Tromsø sammen med sin mor, sier operasjonsleder Morten Augensen i Troms politidistrikt til NTB.

Augensen sier at politiet foreløpig ikke har fått noen informasjon om skadeomfanget. Bilen har fått noen skader i frontpartiet som følge av påkjørselen.

Ulykken skjedde i Skogenveien 3–4 kilometer før Finnsnes, da gutten gikk av bussen sammen med sin eldre bror. I det gikk skulle gå over veien, ble han påkjørt.

– Sjåføren rakk ikke å stoppe. Det var ikke spesielt glatt føre på ulykkesstedet og bilen hadde gode dekk. Vi har tatt midlertidig beslag i førerkortet og er i samtale med sjåføren. Saken blir etterforsket, sier operasjonslederen.

(©NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!