Gutta i «S Club 7» tatt med dop

De tre guttene i pop-bandet «S Club 7» ble tirsdag tatt for å røyke dop på åpen gate i London.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De tre mannlige innslagene i det tilsynelatende kjernesunne ungdomsbandet ble tatt på fersken i å røyke cannabis, melder engelske The Sun. En av gutta prøvde å stumpe jointen da politiet oppdaget mistenkelige røyksignaler over hodene deres, midt i Covent Garden. Men til liten nytte. Tre ransakelser og et lite beslag cannabis senere, dyttet politiet dem inn i en ventende politibil foran et forbløffet publikum.

Fire timer

Så bar det til politistasjonen for Jon Lee(19), Paul Cattermole(24), og Bradley McIntosh(18), hvor de ble holdt i fire timer. Der ble de kledt nakne og undersøkt, før de ble plassert i hver sin celle. Politiet sikret seg også fingeravtrykk og DNA-prøver før guttene igjen kunne puste i frisk luft.

Sjokk

Pop-yndlingene mottok en formell advarsel for besittelse av narkotika klasse B. En slik advarsel blir kun gitt dersom den mistenkte tilstår.

De tre solbrune jentene i bandet, Rachel Stevens (21), Tina Barratt (24) og Jo O´Meara (24) skal ha blitt bleke av sjokk da de fikk høre om arrestasjonen.

Norge har kunnet følge det populære ungdomsbandet på TV 2 hver ettermiddag i en periode etter jul. Der glade gutter ganske sikkert ikke er blitt sett med en joint mellom fingrene.

Tatt med dop:Og jentene fikk sjokk.