Guttegjeng (13, 14 og 15) krasjet stjålet bil

Kjørte fra Arendal til Oslo.

VRAKET STJÅLET BIL: Stasjonsvogna, som ble stjålet i Arendal og kjørt til Oslo, er ikke lenger i operativ stand etter at den unge guttegjengen krasjet den på Grorud i natt. Foto: SVEIN GUSTAV WILHELMSEN
VRAKET STJÅLET BIL: Stasjonsvogna, som ble stjålet i Arendal og kjørt til Oslo, er ikke lenger i operativ stand etter at den unge guttegjengen krasjet den på Grorud i natt. Foto: SVEIN GUSTAV WILHELMSENVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En bil som i natt krasjet og gikk rundt på Grorud i Oslo, var stjålet i Arendal i går og kjørt til hovedstaden - av en guttegjeng på 13, 14 og 15 år.

- Det var til sammen fire gutter i bilen, to fra Oslo og to fra Sørlandet. En gutt på 14 kjørte bilen, forteller operasjonsleder Bjørn Ølstad ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.

I Oslo ble bilen oppdaget av politiet, som la seg på hjul med flere patruljebiler, støttet av helikopter. Under jernbanebrua i Grorudveien gikk det galt, og guttegjengen krasjet.

Ifølge Dagbladets opplysninger la to av guttene på sprang, mens de to resterende ble halt ut av den totalt ramponerte stasjonsvogna. Politiet fikk imidlertid raskt tak i rømlingene, og alle fire ble kjørt til legesjekk.

- Ingen ble alvorlig skadd, og alle er nå utskrevet. To ble kjørt til Oslo legevakt og deretter overlatt til barnevernet, mens de to andre ble innlagt på Akershus universitetssykehus, forteller Ølstad.

Kjøreturen mellom Arendal og Oslo er på ca. 30 mil.