Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Guttegjeng banket opp skoleelev i garderobe

Videoen av volden spres på internett.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har satt i gang etterforskning etter melding fra en skole i Trondheim om at en guttegjeng lokket med seg en elev inn i en garderobe og slo ham til blods.

 Hendelsen skjedde ved Charlottenlund videregående skole forrige torsdag, og politiet har opprettet sak, skriver Adresseavisen.

Fem-seks personer har vært til avhør så langt, opplyser Jan Erik Haugdal, leder i Trondheim-politiets forebyggingsgruppe.

Politiadvokat Alf Rune Nilsen mener saken er verre enn voldsepisoden i Namsos hvor en syrer ble slått hardt i bakken. Volden ble filmet og videoen er spredt i sosiale medier.

- Etter mitt skjønn er episoden ved Charlottenlund verre. Dette fremstår som blind vold. Vi må få mer klarhet i hvorfor en guttegjeng lokker med seg en person inn i en garderobe for å slå ham ned, sier Nilsen.

- Vi har et godt bilde av saken og vil ta ut tiltale om kort tid - en meget alvorlig tiltale. Dette dreier seg om en guttegjeng som har pådratt seg flere voldssaker. Politiet har satt inn store ressurser på dette, sier politiadvokaten.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart