Guttegjeng identifisert

Politiet har identifisert en del av gjengen som skal ha truet Magnus Stangeby Hasleto (19) før han forsvant i Sandvika natt til 22. desember.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

På grunn av medieoppslagene har politiet prioritert denne delen av forsvinningssaken høyere enn det de ellers ville ha gjort, sier politiavdelingssjef Tom Søreide i Asker og Bærum politidistrikt til NTB.

- Nå er det andre ting vi vil prioritere, blant annet å kartlegge hva som skjedde de siste minuttene av festen, sier Søreide.

Festlokalene er gjennomsøkt på nytt, det samme er Hasletos bolig. Politiet konsentrerer seg nå om å ta imot og analysere tips og foreta avhør.

En person som var til stede på festen der Stangeby Hasleto befant seg den natten, sier at 19-åringen ble truet flere ganger av guttegjengen. Vitnet sier til Dagbladet at han selv måtte kaste folk unna Stangeby Hasleto flere ganger under festen i Studenkroa ved Handelshøyskolen BI.

  • Også Falken-vektere som ledet vaktholdet i Studentkroa sier til VG at den savnede ba om hjelp til å bli kvitt en gjeng som plaget ham under festen.

    (NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer