Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Guttegjeng pågrepet etter barneran i Oslo

To gutter på 14 og 13 ble truet med juling dersom de ikke ga fra seg verdisakene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dagbladet): En guttegjeng bestående av fire 16-17-åringer ble pågrepet i Oslo i 16-tiden etter at to unge gutter hadde blitt ranet på kort tid.

Oslo-politiet fikk inn melding om det første ranet klokka 15.50. Det var en 14-åring som hadde blitt frastjålet mobiltelefon og kortholder på Gimle terrasse på Frogner.

14-åringen ble truet med juling dersom han ikke ga fra seg verdisakene.

Pågrepet etter 13 minutter Et vitne hadde sett ranet og meldte fra til politiet om hvilken retning gjerningspersonene stakk av, og bare 13 minutter seinere ble fire gutter på 16-17 år pågrepet i Munkedamsveien, opplyser politiet.

En av disse guttene hadde tyvegodset på seg.

Mens guttegjengen ble kjørt til sentralarresten, dukket det opp en 13-årig gutt på Majorstua politistasjon og fortalte at også han hadde blitt ranet.

- Sa de hadde kniv Han hadde blitt ranet på Smestad T-banestasjon, også det av en guttegjeng på fire. Gutten fortalte at han hadde blitt truet med slag, og blitt fortalt en av guttene i gjengen hadde kniv. Politiet understreker at ingen har sett kniven.

Men beskrivelsen 13-åringen ga av ranerne, stemte overens med de fire som nettopp hadde blitt pågrepet.

Tyvegodset guttene fikk med seg fra dette ranet er også funnet, opplyser politiet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!