Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Guttegjengen truet mannen på livet og jaget ham vekk, før de voldtok den 18 år gamle datteren hans

Fire personer i politiets varetekt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 18 år gammel kvinne var sent torsdag kveld ute og gikk en tur med faren sin i bydelen Brooklyn i New York. De kom inn på en lekeplass i Brownsville da fem gutter kom bort til dem.

En av dem trakk fram et våpen, og truet faren på livet om han ikke stakk av. Det skriver New York Times.

Gruppevoldtekt Myndighetene forteller ifølge avisa at faren ikke så noen annen mulighet enn å la datteren være igjen med guttene som så voldtok henne etter tur.

Faren fant etterhvert to politimenn, men da guttegjengen så at de kom, stakk de av.

Ifølge avisa skjedde overgrepene inne på en lekeplass som til vanlig benyttes av elever fra to skoler som ligger i det samme nabolaget.

Den unge kvinnen ble så fraktet til sykehuset for behandling.

Overvåkning Politiet har hentet inn en rekke overvåkningsvideoer fra området, og har blant annet bilder av de antatte gjerningsmennene i en paviljong før voldtekten fant sted.

Det skal være snakk om unge svarte gutter som alle var ikledd hettegensere.

Politiet har bedt om hjelp fra offentligheten til å identifisere mennene, og nå har to mistenkte personer meldt seg for myndighetene. Det skriver nyhetsbyrået Reuters.

New York Times skriver at ytterligere to har blitt pågrepet av politiet. De fire er henholdsvis 16, 15, 15 og 14 år gamle.

- Vil gjøre alt Søndag tok gikk byens ordfører Bill de Blasio ut og fordømte voldtekten. Han lovte samtidig at politiet ville jobbe raskt og effektivt for å få tak i de som står bak.

- Vi vil gjøre alt som kreves av oss for å finne de som utførte denne ondskapsfulle ugjerningen. Hver eneste innbygger i denne byen fortjener å føle seg trygg og beskyttet, og vi gir oss ikke før alle de involverte har stått til ansvar for sine handlinger, sier han ifølge Reuters.

Statistikken viser at den generelle kriminaliteten har gått ned i New York etter at de Blasio overtok ordførervervet, men antallet voldtekter gikk i fjor opp 6,3 prosent.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media