Guttegjengen voldtok henne foran kjæresten før de druknet ham

Jakt på de mistenkte i «voldtektenes land».

DRUKNET: I denne parken i Kensington i utkanten av Johannesburg ble de to mennene funnet bundet og druknet. Foto: Google Earth
DRUKNET: I denne parken i Kensington i utkanten av Johannesburg ble de to mennene funnet bundet og druknet. Foto: Google Earth Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Sør-Afrika rystes av en brutal voldtekts- og drapssak i disse dager etter at to menn ble funnet druknet i en liten innsjø i en park i Johannesburg i Sør-Afrika.

Ifølge avisa Citizen var de to mennene ute og gikk tur sammen med kjærestene sine i parken lørdag kveld da en gjeng på 12 angrep dem.

Bar våpen

En av dem skal ha båret en kniv mens en annen skal ha vært i besittelse av et skytevåpen. Det skriver Johannesburg East Express.

Den ene av kvinnene skal så ha blitt voldtatt av gjengen foran de to mennene. Den andre kvinnen klarte å unnslippe overfallsmennene.

De to mennene (25 og 32) ble senere funnet av politidykkere i en liten innsjø som ligger i parken. De skal ha blitt bundet med sine egne klær. Dette bekrefter talsmann for politiet, Mpho Mashakane, overfor Citizen.Mandag kunne den samme avisa rapportere at en av de mistenkte nå er i politiets varetekt. Det foregår fortsatt en omfattende jakt på de resterende elleve ifølge talsmann Lungelo Dlamini.

«En svart dag»

Tony de Munnik, som er styremedlem i en lokal nabolagsforening, er dypt sjokkert over hendelsen, og beskriver det som «en svart dag for vår landsby».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer