Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

«Guttekvinnen» siktet for overgrep mot barn

Risikerer åtte års fengsel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): 34 år gamle Barbora Skrlova som lurte norske myndigheter til å tro at hun var 13 år gamle Adam er siktet for overgrep mot barn. Det melder tjekkiske medier, ifølge VG Nett.

Skrlova ble i går siktet for å ha mishandlet en syv år gammel gutt som hun bodde sammen med inntil mai i fjor. Tidligere hadde guttekvinnen bare status som vitne i saken.

- Siden Barbora Skrlova kom tilbake til Tsjekkia i begynnelsen av januar, har vi skaffet oss nye opplysninger og beviser i saken, sier Hynek Olma hos statsadvokatembetet i Brno til nettstedet novinky.cz. Han vil ikke utdype hvilke bevis det er snakk om.

Grov mishandlingssak
Den svært grove mishandlingssaken hun er siktet i, blir beskrevet som den merkeligste kriminalhistorien landet har opplevd.

En far som hold øye med sønnen sin via en videomonitor fikk inn et signal fra en liknende monitor brukt i et av nabohusene i mai. Bildet viste en naken, mishandlet gutt, og fikk mannen til å kontakte politiet.

I et av nabohusene fant politiet en åtte går gammel gutt bundet med teip og kraftig dehydrert. Politiet mener at åtteåringen har blitt mishandlet over en periode på minst et halvt år, han skal blant annet ha blitt tvangsmatet med sitt eget oppkast.

Spilte barn

I huset bodde søstrene Klara og Katarina Mauerova, åtteåringens bror og ei 13 år gammel jente med navn «Anna» som Klara hadde adoptert i mars 2007.

Foto: Politiet
Foto: Politiet Vis mer

Mens saken var til behandling i rettsvesenet forsvant «Anna»  fra barnevernsinstitusjonen som tok vare på henne. «Anna»  viste seg å være 34 år gamle Barbora Skrlova som senere dukket opp som «Adam» i Norge.

Ifølge paragrafen Skrlova er siktet etter, risikerer hun opptil åtte års fengsel.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media