Gutten med gullbuksene

Sammen med brødrene har han arvet en av Norges største formuer. Men Petter Varner (37) tenker mer på bedriftsutvikling og moter enn på sine mange millioner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg kan trekke meg tilbake og leve et liv i sus og dus, men hva vil det gi meg? Tilværelsen blir fullstendig meningsløs dersom jeg ikke har utfordringer å bryne meg på, sier Petter Varner, administrerende direktør i Dressmann-kjeden og en av tre eiere i Varner Gruppen.

I utvikling

Klesmilliardæren fra Nesøya var 13 år gammel da han fikk sin første lørdagsjobb i en av farens klesbutikker. Åtte år seinere ble han fast ansatt, etter en læreperiode på to år i utlandet. I dag er han øverste sjef i Dressmann-kjeden, og leder til sammen 1500 ansatte.

Selv om Frank Varner har overdratt Varner Gruppen til sine tre sønner, avviser eldstemann Petter at konsernet vil gjennomgå store forandringer som følge av eierbyttet.

- Vi fortsetter i samme stil som før, men det betyr ikke at vi ikke vil gå nye veier. De ulike kjedene er stadig i utvikling, et eksempel er Dressmanns europasatsing, sier han.

En livsstil

Varner-brødrene har vokst opp med kassaapparater og moteprat, men Petter Varner tror familien hadde vært sjanseløs på markedet dersom de ikke var oppriktig interessert i det de driver med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer