- Guttene holdt i tyvegods

- Så forbannet at jeg ser rødt, sier ordenssjefen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ordenssjef Kåre Stølen ved Grønland politistasjon er mildt sagt irritert over hvordan foreldre og medier framstiller politiaksjonen der to gutter ble lagt i håndjern.

- Jeg er så forbannet at jeg ser rødt, sier en oppbrakt Stølen til Dagbladet.no. Han sikter til vår egen omtale av hendelsen i dag.

Spetakkel

Ifølge ordenssjefen kom politiet til Thorvald Meyers gate 23 på Grünerløkka i Oslo etter tips fra en nabo som hadde sett seks gutter med en veske som kunne inneholde tyvegods.

Tipset var av stor interesse for politiet, som hadde pågrepet en mann samme sted to dager tidligere. Da beslagla politiet 350 000 kroner i kontanter og en softgun. Det ser ut som et vanlig våpen, men skyter runde plastkuler.

- Guttene hadde en veske med cd-spillere, kameraer og andre gjenstander, sier Stølen til Dagbladet.no. Da patruljen kom fram og ba om en forklaring, stakk fire av dem straks av gårde.

Ifølge Stølen holdt ungdommene et kamera, et myntsett og en cd-spiller da politiet kom til bakgården. Han hevder at det var nødvendig å undersøke om guttene kunne ha stjålet gjenstandene, men at både ungdommene og flere av foreldrene deres svarte med et voldsomt spetakkel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer