Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gutter filmet mishandling av 13-åring

Mens en 13 år gammel gutt gikk løs på en jevnaldrende gutt med slag og spark i Trondheim, ble det hele filmet av en annen kamerat. Tilsammen seks-åtte gutter var med på overfallet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nå har politiet innkalt foreldrene og guttene til skolen slik at de får se filmen, skriver Adresseavisen.

- Så kan guttene forklare hvorfor de gjorde dette. Det skal de få gjøre i tur og orden, sier politioverbetjent Arve Nordtvedt, sjef for forebyggendeseksjonen ved Sentrum politistasjon i Trondheim til avisa.

Etter overfallet dro flere av guttene til Hoeggen skole hvor de så på videofilmen. Politiet ble umiddelbart varslet om overfallet, og pågrep guttene og beslagla filmen.

Guttene som var med på overfallet, kommer fra miljøet rundt Rosenborg-skolen, og politiet har i lang tid hatt problemer med ungdomsgjenger i dettet området.

- Disse nye gruppene representerer enda større utfordringer enn dem som er to år eldre, og som vi har slitt med de siste to årene. De er enda råere i voldsbruken, og råskapen starter tidligere, sier Nordtvedt.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media