Gutter kastet stein på bil. Da tok sjåføren affære

Knuste bilens rute.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I Borås i Sverige ble en bil i dag truffet av stein som ble kastet ned på veien fra ei bro. Ifølge Aftonbladet ble bilens rute knust.

Sjåføren bråstoppet da bilen og la på sprang etter gjerningspersonene - to unge gutter.

30 KILO: Steinene som ble kastet ned på motorveien i Fyn i Danmark var store. Den tyngste veide 30 kilo, ifølge politiet. 
30 KILO: Steinene som ble kastet ned på motorveien i Fyn i Danmark var store. Den tyngste veide 30 kilo, ifølge politiet.  Vis mer

- Han lykkes med å få tak i en av dem, og hold ham fast helt til vi kom og overtok, sier politiets pressetalsmann Hans Lippens til Aftonbladet.

Politiet identifiserte gutten, som viste seg å være under 16 år. Han ble senere overlatt til sine foreldre.

I Danmark har liknende hendelser fått alvorlige konsekvenser den siste tida.

Den 21. august i år mistet en kvinne livet etter at bilen hun satt i kjørte på en stor stein som var blitt kastet ned på motorveien fra ei bro i Fyn. En mann som befant seg i samme bil ble alvorlig skadet.

To uker seinere ble både en personbil og en ambulanse truffet av stein som ble kastet fra bro i Humlebakken i Aalborg. Ambulansen fraktet en pasient med hjerteproblemer, mens en 69 år gammel kvinne befant seg i personbilen.

Ingen ble skadet i denne hendelsen, skriver Ekstra Bladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer