Stockholm:

Gutter voldtatt: - Skulle begraves levende

De to tenåringsguttene som ble funnet på en kirkegård i Stockholm søndag morgen, ble bortført, voldtatt og torturert. Nå er nye, grufulle detaljer fra saken blitt kjent.

FUNNET PÅ KIRKEGÅRD: To tenåringsgutter skal ha blitt bortført og grovt mishandlet på en kirkegård i Stockholm natt til søndag 23. august. Video: Janne Åkesson/Swepix/Expressen TV Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

To tenåringsgutter ble søndag morgen funnet på en kirkegård i Stockholm, etter å ha blitt bortført, voldtatt og grovt mishandlet i nesten ti timer.

De to guttene i 15-17-årsalderen ble funnet skadd og avkledde på kirkegården i Solna kommune utenfor Stockholm sentrum, etter å ha klart å tilkalle oppmerksomhet fra en tilfeldig forbipasserende.

Nå er flere grufulle detaljer fra hendelsen som sjokkerer den svenske hovedstaden, kommet fram.

Forsøkt levende begravd

Etterforskningsleder og statsadvokat Anders Tordai har forklart til nyhetsbyrået TT at de to guttene ble fratatt klærne sine og utsatt for vold.

Så langt tyder det på at hendelsen skal ha pågått gjennom hele natta, fra 23-tida lørdag kveld og fram til den forbipasserende avbrøt det som i svenske medier omtales som en «torturkidnapping» kl. 08.39 søndag morgen.

Nå hevder Aftonbladet at de er kjent med at guttene også skal ha blitt truet ned i en jordgrop på kirkegården, hvor gjerningspersonene skal ha begynt å begrave de to guttene.

Ifølge Expressen skal påtalemyndigheten nå også ha forklart at begge guttene i tillegg skal ha blitt knivstukket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer