Guvernør-aktuelle Caitlyn Jenner tatt i valgløgn

Avviser påstand.

GUVERNØR-AKTUELL: Jenner er for tiden aktuell som guvernør-kandidat i California - hvis republikanerne lykkes i å tvinge fram en avstemning. Foto: Damian Dovarganes / AP / NTB
GUVERNØR-AKTUELL: Jenner er for tiden aktuell som guvernør-kandidat i California - hvis republikanerne lykkes i å tvinge fram en avstemning. Foto: Damian Dovarganes / AP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tidligere denne uka sa Caitlyn Jenner at hun ikke stemte i presidentvalget i USA i fjor.

- Jeg stemte ikke engang. Her i California er det litt sånn: Hvorfor stemme på en republikansk president? Det funker bare ikke, sa hun til CNN tirsdag.

- Verken den ene eller andre siden traff meg med sine løfter, så når valgdagen kom, klarte jeg ikke å engasjere meg. Jeg endte bare opp med å spille golf og si til meg selv: «Det der dropper jeg», sa hun.

Men det stemmer ikke. Politico skriver at registeret over Los Angeles viser at Jenner leverte en stemmeseddel i valget.

Jenner er blant et knippe republikanere som har sagt at de står klare til å ta over som guvernør i delstaten California. Over 1,6 millioner har skrevet under på et republikansk-ledet opprop om å vippe delstatens guvernør Gavin Newsom av tronen.

«California har vært mitt hjem i nesten 50 år. Jeg kom hit fordi jeg kjente at alle, uavhengig av bakgrunn eller posisjon i livet, kunne gjøre drømmene deres til virkelighet», står det på nettsida Caitlyn for California.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer