Trekker seg etter sexskandale

Guvernør trekker seg etter påstått nakenbilde-trussel: «Alle får vite at du er en liten hore»

Guvernør Eric Greitens i Missouri, tidligere nevnt som en mulig republikansk presidentkandidat, har trukket seg i kjølvannet av en sexskandale.

FERDIG: Den politiske karrieren til Eric Greitens, som tidligere er blitt nevnt som en mulig presidentkandidat, ser ut til å være over. Her er han avbildet sammen med president Donald Trump i Springfield i Missouri i august i fjor. Foto: Alex Brandon / AP / NTB Scanpix
FERDIG: Den politiske karrieren til Eric Greitens, som tidligere er blitt nevnt som en mulig presidentkandidat, ser ut til å være over. Her er han avbildet sammen med president Donald Trump i Springfield i Missouri i august i fjor. Foto: Alex Brandon / AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Guvernøren i den amerikanske delstaten Missouri, Eric Greitens, ble i februar i år arrestert og siktet for forstyrrelse av privatlivet. Siktelsen knyttet seg til påstander om trusler mot Greitens tidligere elskerinne, i et forsøk på å få henne til å holde tett om guvernørens utroskap.

Skandalen ble brettet ut da ektemannen til Greitens «elskerinne» delte et lydopptak, der hun fortalte at de hadde seksuell omgang hjemme hos guvernøren.

Under affæren skal Greitens, ifølge siktelsen, ha tatt bilder av elskerinnen mens hun var avkledd og bundet fast. Deretter skal han ha truet henne med å offentliggjøre bildet dersom hun avslørte affæren.

Da elskerinnen vitnet for delstatskongressens etterforskningskomité, fortalte hun at Greitens hadde invitert henne til sitt hjem for å vise hvordan man trener.

«Du er en liten hore»

Kvinnen har selv fortalt at hun tenkte at «dette kommer til å være en form for sexy trening». Men så fort de kom ned i kjelleren i Greitens hus, skal han ifølge kvinnen ha teipet fast hendene hennes, dekket til kvinnens øyne og begynt å avkle og kysse henne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer