Guvernørens bønn til Thailand-turistene: - Følg lovene i Phuket

- Gjør de virkelig dette i hjemlandene sine?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I dag rykket guvernøren i Phuket, Chamroen Tipayapongtada, ut i avisa Phuket Gazette med en oppfordring til landets turister.

Bakteppet var mange dødsfall den siste tiden, og økende internasjonalt press for å ta bedre vare på turistene.

«Som vi alle vet, skjer det ofte at utlendinger dør på øya, noe som skaper et veldig negativt bilde av Phuket som feriested. Som følge av dette får vi mye press fra det internasjonale samfunnet, som mener vi ikke har gode nok tiltak for å beskytte turistene. Dette kommer alltid opp i møter med konsulatet.»

- Dere må også passe på dere selv Han nevner ulike situasjoner der det ofte ender med dødsfall. Trafikkulykker er vanskelige for myndighetene å hindre, påpeker han, men sier de har hatt kampanjer for å få folk til å la bilen stå når de har drukket alkohol, og kampanjer med oppfordringer til å bruke hjelp og å kjøre forsiktig.

«Det er måter vi kan hjelpe dere på, men dere må også passe på dere selv», skriver guvernøren.

Dødsfall som følge av kriminalitet, er delvis deres ansvar, vedgår han, og da må de gjøre det de kan for å hindre slik kriminalitet. Men det er ikke alt de rår over:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer